IMG_7554.JPG

Orientalske/thai-inspirerede fiskefrikadeller

Vi har fundet en opskrift på netten – justeret lidt, og det er en favorit for både børn og voksne.

Farsen:
500 g hakket torskefilet fra fiksemanden
2 hele æg
1-1,5 spiseskefulde fuldkorns økohvedemel
2,5 centiliter letmælk (ja, kun ca. 25 gram …)
½-1 teskefuld salt – bestemt ikke mere end 1, fordi fiskesaucen også er salt
25-30 gram fint-finthakket frisk ingefærrod
25-30 gram fint-finthakket hvidløg
1 spiseskefuld fiskesauce
1-1,5 teskefulde sød chilisauce
Et drys chilipulver, stort eller lille – det er op til dig.

Rør det hele sammen med en ske og lav frikadellerne. De hænger ikke særlig
godt sammen til at begynde med, men dét går over. Vend dem med et snuptag – som med spejlæg.

Velbekomme

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>