image

Koldskål på en sommerdag

På en sommerdag med drageflyvning er koldskål klassikeren. Vi har fundet en opskrift på nettet, som vi gerne bruger:

  • 200 g sukker
  • 4 pasteuriserede æggeblommer – 2 bægre
  • 1 stang vanilje (skrab kornene ud, og kom både korn og stangen i skålen)
  • 1 usprøjtet citron (revet skal + saften)
  • 2 dl øko piskefløde
  • 2 l øko kærnemælk

Der er til et par dage, eller du kan halvere opskriften.  Rør det hele sammen, og lad den køle af et par timer.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>